Aan de Castorstraat te Alphen aan de Rijn is door Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling B.V. uit Maasdijk nieuwbouw gerealiseerd voor Gemiva-SVG Groep.

Het betreft een woongebouw bestaande uit 45 zelfstandige appartementen, een Trefpunt, gezamenlijke woonkamers etc. Het gebouw is volledig miva toegankelijk.

Door een optimale samenwerking tussen de partijen konden, tijdens het bouwproces, individuele wensen zoals vloerafwerking, accentwanden, tilliften, keukenuitvoering, sanitair hoogte etc. worden gerealiseerd en is een prachtig resultaat bereikt.

Bruco heeft zorggedragen voor de directievoering namens de belegger van het gebouw waarbij de nadruk lag op het borgen van de belangen van belegger en huurder.

De realisatie van de nieuwbouw is binnen het tussen partijen overeengekomen budget gebleven. Het resultaat is bereikt door de samenwerking tussen de volgende partijen:

Op 25 oktober is de nieuwbouw op ludieke wijze aan Gemiva opgeleverd waarbij de bewoners de “sleutel” kregen overgedragen door de “bouwmannen” die hun nieuwe woning hebben gebouwd.

Op 10 mei 2017 is het gebouw officieel geopend door een bewoner van de Castorstraat en Liesbeth Spies, burgemeester van Alphen aan den Rijn.