Bel gerust: 06-229 37 820

ZORG-HUISVESTING

alle diensten op een rij

Bruco is al 18 jaar gespecialiseerd in zorghuisvesting: van idee tot realisatie. U kunt de gehele ontwikkeling tot en met de oplevering aan Bruco uitbesteden of kiezen uit een van de onderstaande diensten.

analytisch

Wij hebben een scherp analytisch oog voor de complexe vraagstukken in de zorgvastgoed. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij de behoeftes en wensen in de zorgmarkt als geen ander. We zoeken permanent naar optimale oplossingen zodat we voor u het gewenste resultaat bereiken.

betrouwbaar

De aanpak van Bruco is helder en transparant. Wij werken voor en met de opdrachtgever. 

SNEL

Al 18 jaar verdiepen we ons in de doelgroepen en bijbehorende huisvesting. Hierdoor kunnen wij snel optimale huisvestings-oplossingen bieden in de zorg.

Alle diensten van bruco

plan ontwikkeling

Een haalbaar en inpasbaar plan voor een locatie of een bestaand gebouw dat herontwikkeld moet worden. U wil het een nieuwe functie geven. Maar welke? Met een ontwikkelplan van Bruco profiteert u van onze creativiteit, kennis en ervaring.

Vastgoed en portefeuille analyse

Uw vastgoed in kaart. Wat is de kwaliteit van uw vastgoed? Welke aanpassingen zijn er nodig? Investeren of afstoten? We beoordelen elk vastgoedobject op prestatie en kwaliteit en dragen aanknopingspunten en concrete oplossingen aan.

programma van eisen

U heeft nieuwbouw of renovatieplannen. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit project niet te groot wordt of uit de hand loopt? Hoe voorkomt u faalkosten, vertraging tijdens de bouw en klachten achteraf? Hoe houdt u grip op de financiën? Met een programma van eisen van Bruco.

bouwdirectie

Uw bouwplannen in de zorg optimaal gerealiseerd met kundige begeleiding van het begin tot het einde. Met oog voor planning en budgetbewaking. Oog voor wensen, binnen de kaders, uitgevoerd tot op detailniveau. Toekomstbestendig.

Portfolio

Wij zijn trots op alle opdrachten en klanten waar we voor werken. Groot of klein. Wij laten u graag onze portfolio zien. Hieronder een selectie:

Een nieuw plan in schoonhoven

Gemiva SVG groep
koos voor Bruco voor een complex vastgoedproject. 

Doel: een kleinschalige woonwijk met een maatschappelijke voorziening: woningen voor gehandicapten met een activiteitencentrum op de locatie van een voormalige meubelfabriek
in Schoonhoven.

Bijsturen voor kinderdagverblijf

De bouw van een nieuw kinderdagverblijf met een zorgfunctie liep uit de hand. Om tijdens de bouw te kunnen bijsturen is Bruco benaderd om het bouwproject te toetsen en alsnog een programma van eisen op te stellen.

Doel:
Bouwproject weer beheersbaar maken.

Gezondheidscentrum - Gouden hart

Winkelcentrum Gouden Hart wilde een “inbouwpakket” voor het zorgcentrum dat is verhuurd aan een apotheek, huisartspraktijk, fysiopraktijk en tandarts.

Doel:
Een inbouwpakket binnen 6 maanden in overleg met de huurders, aannemer, architect en installateur binnen het budget.

opdrachtgevers