Bel gerust: 06-229 37 820

NIEUWBOUW KANAALPARK LEIDEN

De nieuwbouw aan het Kanaalpark is voor mensen met een verstandelijke beperking. Na het programma van eisen, pakte Bruco ook, als logisch vervolg, de bouwdirectie op.

Doel

Een optimaal afgestemde huisvesting op de toekomstige bewoners. Uiteraard binnen het gestelde budget en de kwaliteitseisen. 

Oplossing

Bruco voert de bouwdirectie. Het betreft 47 zorgappartementen voor Gemiva en 23 zorgappartementen voor De Haardstee op het terrein gelegen aan het Kanaalpark te Leiden.

aanpak

Het programma van eisen van Bruco is de basis voor de realisatie van het gebouw. 

Gedurende het bouwproces worden veelvuldig de uitgangspunten van het PVE getoetst aan de realisatie.
Alle details, inclusief installaties, worden tijdens de realisatie gecontroleerd.

Met regelmaat stemt Bruco de voortgang en de kwaliteit af met de gebruikers. Zo kunnen wij de laatste wensen en inzichten meenemen en inspelen op de individuele mogelijkheden en beperkingen van de gebruikers in de uitvoering.

resultaat

Privacy en samenzijn: Het resultaat is een gebouw dat privacy en samenzijn combineert. Het biedt een thuis voor bewoners in de vorm van zelfstandige appartementen en studio’s met een trefpunt waar ieder een maaltijd kan genieten. 

Optimaal en praktisch: Bewoners krijgen optimaal de ruimte om hun eigen leven in te richten en de professionals krijgen een inrichting die het bieden van ondersteuning makkelijker maakt. 

Volgens programma van eisen: Een gebouw dat voldoet aan het programma van eisen en verder is gefinetuned tijdens het bouwproces, zowel technisch als financieel.

Een duurzaam gebouw: gasloos, verwarmd met warmtepompen en warmterugwinning en voorzien van LED verlichting.

Turn key: Het gebouw is turn key gerealiseerd binnen het gestelde budget behoudens enkele aanvullende gebruikers wensen.

Het project wordt in 2021 opgeleverd.

tevreden klanten, daar doen we het voor

Wat komt er toch veel bij kijken. Gelukkig hebben we iemand als Guido!

Fred Gressie
Manager zorg en dienstverlening
De Haardstee

Bent u ook benieuwd naar wat onze dienstverlening voor uw vraagstuk kan betekenen? Neem contact op om een afspraak te maken!