Bel gerust: 06-229 37 820

VERHUUR GEZONDHEIDSCENTRUM HET GOUDEN HART

In het winkelcentrum Gouden Hart te Berkel en Rodenrijs was in het bestemmingsplan vastgelegd dat een deel van het vastgoed moest worden bestemd voor een zorgfunctie. De eigenaar vroeg Bruco diverse partijen te benaderen om deze zorgfunctie in te vullen. 

Doel

Zorgpartijen werven die een ruimte willen huren in het nieuw te ontwikkelen gezondheidscentrum.

Oplossing

Bruco heeft zorggedragen voor:

– acquisitie van de huurders,
– contractering en
– bouwdirectie.

aanpak

Bruco heeft een marktanalyse gemaakt van mogelijke partijen die gehuisvest  kunnen worden in het nieuwe gezondheidscentrum. We hebben de geïnteresseerde partijen bij elkaar gebracht en formeerden een volwaardig gezondheidscentrum. Bruco droeg zorg voor het contracteren van de partijen.

In overleg met de gecontracteerde partijen, realiseerde Bruco binnen 6 maanden een ‘inbouwpakket’ voor de apotheek, huisartspraktijk, fysiotherapiepraktijk en tandarts.

Het oplever- en afwerkniveau is in nauw overleg tussen de partijen vastgesteld. 

Bruco zorgde voor beide transacties voor de werving van de huurders en de contractering.

resultaat

Op dinsdag 13 september hebben de huurders en deelnemers aan het Gezondheidscentrum Gouden Hart de huurovereenkomst getekend. 

Huisartsenprakrijk Arts&Zorg, Apotheek Adelheid en Fysiotherapie Berkelhoek leveren voortaan kwalitatief goede zorg, zo dicht mogelijk bij huis, met de patiënt als middelpunt.

In het modern ingerichte centrum krijgen ook andere zorgdisciplines zoals psychologische zorg, podotherapie en bekkenfysiotherapie een plek. 

Bent u ook benieuwd naar wat onze dienstverlening voor uw vraagstuk kan betekenen? Neem contact op om een afspraak te maken!