Bel gerust: 06-229 37 820

BOUWDIRECTIE

Uw bouwplannen in de zorg optimaal gerealiseerd met kundige begeleiding van het begin tot het einde.

Optimaal

Bruco heeft oog voor planning, detail en budgetbewaking. Tijdens het hele proces sturen we op het budget en de kwaliteit van de bouw. Sturen op het budget betekent ook onnodige kosten voorkomen door te kiezen voor duurzame oplossingen. Dankzij onze expertise en ervaring realiseren we samen een optimaal resultaat.

SAMEN

Samen doen betekent luisteren en goede afstemming tussen de aannemer, installateurs en de gebruikers. Samen vormen we  één team. We ondersteunen zorgmanagers, teammanagers en begeleiders bij het maken van hun keuzes. Bruco zorgt ervoor dat wensen, binnen de kaders, uitgevoerd worden tot op detailniveau. 

Toekomst-bestendig

Tijdens de directievoering inventariseren we met regelmaat wat er speelt en we laten gebruikers vooruit kijken. Zijn er bijvoorbeeld wensen voor zorgdomotica in de toekomst? Wat is hier in de bouw voor nodig? Zo maken we de juiste keuzes en we dragen bij aan toekomstbestendige bouw. 

Hoe pAkt u uw
bouwproject aan?

U staat aan de vooravond van een bouwproject: nieuwbouw of misschien wel een ingrijpende renovatie. Het is logisch dat er heel wat vragen op u af komen. Hoe gaat u dit aanpakken? Waar begint u? Hoe regelt u de communicatie tussen aannemer, installateurs, architect, gemeente en eindgebruikers? Hoe beheerst u het budget en de kwaliteit gedurende het hele bouwproces? Hoe zorgt u dat de bouw goed verloopt zonder verrassingen achteraf? Met Bruco: de expert met kennis en ervaring in directievoering bij bouwprojecten in de zorg. 

tevreden klanten, daar doen we het voor

Bruco heeft een ruime kennis van de zorg en kan de programmatische belangen voor de cliënten combineren met een heel praktische benadering van de vastgoedvraagstukken.

S. L. manager

De voordelen van bouwdirectie bij bruco

Ontzorgen: Bruco neemt de bouwdirectie volledig uit handen. U kunt zich 100% bezig houden met uw core business terwijl uw bouwproject kundig wordt begeleid met onze expertise en ervaring. 

Focus op planning en budgetbewaking: regelmatig overleg met alle partijen, voortgangsbewaking en controle van de bouw. We kunnen tijdig inspelen op wijzigingen of onvoorziene situaties. Het bouwproject blijft beheersbaar en op koers.

Aandacht voor gebruikers: Voor Bruco is bouwdirectie meer dan toezicht en afstemming. Gebruikers worden tijdens het gebruikersoverleg meegenomen in het proces en ondersteund in hun keuzes voor nu en voor de toekomst. Daarnaast bekijken we de bouw altijd vanuit de ogen van de gebruiker.

Tevredenheid: tevreden eindgebruikers en opdrachtgever.

Portfolio

Wij zijn trots op alle opdrachten en klanten waar we voor werken. Groot of klein. Wij laten u graag onze portfolio zien. Hieronder een selectie:

Nieuwbouw Kanaalpark leiden

De nieuwbouw aan het Kanaalpark is voor mensen met een verstandelijke beperking en ouders met een verstandelijke beperking en hun kind(eren). De opdrachtgevers beschikken niet over de capaciteit voor de begeleiding van het traject. Na het programma van eisen, pakte Bruco ook de bouwdirectie op.

Doel:
Een goed afgestemde huisvesting voor een optimaal welbevinden van de bewoners.

Castorstraat Alphen aan de Rijn

Zorggroep Gemiva SGV heeft een woonlocatie Castorstraat in Alphen aan den Rijn ontwikkeld: een appartementencomplex voor cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

De belegging is, via Bruco, ondergebracht bij aannemer en belegger Van Mielo, Van Mierlo heeft Bruco gevraagd directie te voeren over de bouw.

Doel:
Zorgdragen voor de afstemming tussen Van Mierlo en Gemiva.
Budget en kwaliteit: Rekening houden met de gebruikers binnen de planning en het budget.

Gezondheidscentrum - Gouden hart

Winkelcentrum Gouden Hart wilde een “inbouwpakket” voor het zorgcentrum dat is verhuurd aan een apotheek, huisartspraktijk, fysiopraktijk en tandarts.

Doel:
Een inbouwpakket binnen 6 maanden in overleg met de huurders, aannemer, architect en installateur binnen het budget.

opdrachtgevers