Bel gerust: 06-229 37 820

VASTGOED- EN PORTEFEUILLE ANALYSE

Uw vastgoed in kaart. We beoordelen elk vastgoedobject op prestatie en kwaliteit en dragen aanknopingspunten en concrete oplossingen aan.

Toekomst-bestendig

Ieder object wordt beoordeeld op diverse aspecten, zoals: indeelbaarheid, technische staat, aanpasbaarheid, financiële gezondheid en ligging.

18 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de zorg zijn wij in staat om zorgobjecten snel te beoordelen en adviezen te formuleren. Dat ziet u dan ook terug in onze analyses en adviezen.

Welke strategie past bij uw vastgoed in de zorg?

De markt is continu aan verandering onderhevig. Wij maken een vastgoed- en portefeuille analyse voor een gedegen en heldere vastgoedstrategie die rekening houdt met de huidige en toekomstige exploitatie. Wat is de kwaliteit van uw vastgoed? Welke aanpassingen zijn er nodig? Wat is de vraagontwikkeling en demografie binnen de zorg? Investeren of afstoten? De analyse van Bruco biedt een onmisbaar inzicht voor u als zorgorganisatie.

De voordelen van onze analyse

Kort en krachtig: Een bondig rapport en een mondelinge toelichting aan uw management team.

Aanbevelingen: Een analyse met concrete aanbevelingen hoe deze aandachtspunten op te lossen.

Financieel: Inzage in de financiële prestatie, de huidige portefeuille, optimalisaties en een raming van de investeringen.

Inzicht: Inzicht in kwaliteit van de gebouwen, aansluiting bij huisvestingsvraag, waarbij alle details worden meegenomen.

Toekomstbestendig: We kijken naar regelgeving, trends en ontwikkelingen voor een toekomstbestendige analyse.