Bel gerust: 06-229 37 820

CASTORSTRAAT - ALPHEN AAN DEN RIJN

Gemiva-SVG groep heeft een woonlocatie Castorstraat in Alphen aan den Rijn ontwikkeld: een appartementencomplex voor cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

Doel

Realisatie van een woonlocatie in de Castorstraat in Alphen aan den Rijn: een appartementencomplex met een trefpunt en woonkamers  voor cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel.

Oplossing

Bruco heeft zorggedragen voor de realisatie van dit project: van het vinden van een financier tot en met de directievoering namens de belegger van het gebouw waarbij de nadruk lag op het borgen van de belangen van belegger en huurder.

Er is gekozen voor een samenwerking tussen de volgende partijen:

aanpak

Het werven en selecteren van een externe belegger. De belegging is, via Bruco, ondergebracht bij een private belegger. Deze belegger heeft het object in samenwerking met Bruco uitontwikkeld.

Vervolgens heeft de aannemer, Van Mierlo Bouw en ontwikkeling BV, Bruco gevraagd directie te voeren over de bouw.

Het voeren van bouwdirectie in opdracht van de aannemer.

Oplevering en feestelijke opening. Van de oplevering en overdracht aan de klant maakten wij iets unieks. Op 25 oktober is de nieuwbouw op ludieke wijze aan Gemiva opgeleverd waarbij de bewoners betrokken werden: zij kregen de ‘sleutel’ overgedragen door de ‘bouwmannen’ die hun nieuwe woning hebben gebouwd.

resultaat

Aan de Castorstraat te Alphen aan den Rijn is door Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling B.V. uit Maasdijk nieuwbouw gerealiseerd voor Gemiva-SVG Groep. Het betreft een woongebouw bestaande uit 45 zelfstandige appartementen, een Trefpunt, gezamenlijke woonkamers etc. Door een optimale samenwerking tussen de partijen konden, tijdens het bouwproces, individuele wensen zoals vloerafwerking, accentwanden, tilliften, keukenuitvoering en sanitairhoogte  worden gerealiseerd en is een prachtig resultaat bereikt. Het gebouw is volledig miva toegankelijk. De realisatie van de nieuwbouw is binnen het tussen partijen overeengekomen budget gebleven.

tevreden klanten, daar doen we het voor

Bruco heeft een ruime kennis van de zorg en kan de programmatische belangen voor de cliënten combineren met een heel praktische benadering van de vastgoedvraagstukken. Bruco bewaakt ieders belangen in het proces zorgvuldig. Alle trajecten die wij met Guido hebben doorlopen zijn naar volle tevredenheid van partijen verlopen.

John Kester
Commercieel manager
Van Mierlo Bouw en Ontwikkeling

Bent u ook benieuwd naar wat onze dienstverlening voor uw vraagstuk kan betekenen? Neem contact op om een afspraak te maken!