Bel gerust: 06-229 37 820

OVER ONS

strategische huisvesting voor de zorg

Bruco is uw partner in strategische huisvesting voor de zorg. Dit doen we al 18 jaar. Hierin ligt onze ambitie, passie en specialisme. De rode draad binnen de projecten is samenwerking, duurzaamheid, en haalbaarheid met oog voor de gebruikers, en gebruik van de nieuwste technieken en creativiteit.

duurzaam

Bruco kiest voor circulaire gebouwen: ze zijn duurzaam en verspillen geen of zo min mogelijk grondstoffen. Goed voor de planeet, goed voor de gebruikers en goed voor uw financiën.

SAMEN

Binnen de projecten staat samenwerken centraal. 

Haalbaar

Bruco zorgt al jaren voor de hoogst haalbare winst voor gebruikers, uw zorgorganisatie en de maatschappij.

Ervaring en expertise

Bruco is het bedrijf van Guido van Arkel. Guido is gespecialiseerd in de huisvesting voor de ‘care’. Naast de huisvesting voor de reguliere instellingen heeft hij ervaring in de begeleiding van ouderinitiatieven op inhoudelijk en financieel gebied.

‘Het gaat niet om mij, ik richt me op de inhoud van de opdracht, de mens met oog, hart en loyaliteit voor de organisatie en doelgroep. Hierbij zet ik mijn ervaring, creativiteit, oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen in teneinde de opdracht tot een goed einde te brengen.’ 

Guido onderscheidt zich van anderen door opdrachten vanuit de gebruiker in plaats vanuit de bouw en techniek te benaderen: ‘Het gebruik en de gebruiker staan centraal, dat is immers waarvoor we het doen’.

tevreden klanten, daar doen we het voor

Wat komt er toch veel bij kijken. Gelukkig hebben we iemand als Guido!

Fred Gressie
Manager zorg en dienstverlening
De Haardstee

opdrachtgevers